Bygg & Trädgård

Kvalité och trygghet är två ord vi värdesätter högt. Våra kunder ska kunna lita på att vi håller de vi lovat och att vårt arbete är av högsta kvalité.

Vi utför många olika typer av tjänster exempelvis altaner, bygga staket, byte fönster & ytterdörrar, golvläggning, listning, utbyggnader, trädgårdsarbeten, snöröjning

Tillbyggnad

Vi har stor erfarenhet av tillbyggnationer och konstruerar enligt era önskemål med hög kvalité och till bra priser. Exempel på tillbyggnader kan vara utbyggnad av befintlig fastighet, tillbyggnad av garage eller carport, uterum, altaner med mera.

Renovering hus och fritidshus

Vi utför renoveringsarbeten och har lång erfarenhet och stor yrkesskicklighet när det kommer till renoveringsarbeten av hus och fritidshus.

Fönsterbyte i villan eller stugan

Att byta från ett gammalt fönster till ett nytt modernt med lågt U-värde både sänker uppvärmningskostnaderna och ökar värdet på er villa eller fritidshus.

Trädgårds och utearbeten

Vi hjälper er med olika typer av trädgårds och utearbeten. Exempelvis gräsklippning, lövupptagning eller snöröjning

Golvbyte Esilstuna

Byta golv

Vare sig ni vill ha ett nytt trägolv, parkettgolv, laminatgolv eller stengolv så utför vi jobbet åt er snabbt och till ett bra pris. Vi utför golvbyten och golvreparationer i Eskilstuna med omnejd

Takbyte

Har ni ett tak som behöver bytas eller renoveras så hjälper vi gärna er. Vi utför alla typer av takbyten och takreparationer.