Elinstallationer Eskilstuna

Freddas Bygg & Allservice AB – elinstalltioner Eskilstuna

Säkra elinstallationer

Välkommen till Freddas Bygg & Allservice AB, när du söker en firma med behörighet att utföra elinstallationer i Eskilstuna. På vår firma finns kunskapen som krävs för att utföra säkra elarbeten. Dessutom, hos oss finns det även byggkompetens vilket är uppskattat av många kunder då el och bygg många gånger går hand i hand. Vi arbetar alltid med kundens önskemål, förutsättningar och behov i fokus. Det mesta inom elservice kan du få hjälp med av oss, till riktigt humana priser!

Om oss

Tack vare att vi har varit involverade i det allra mesta inom branschen, har vi vad som krävs för att hjälpa kunder i Eskilstuna med omnejd som behöver anlita oss för att få hjälp med olika elinstallationer.

Vår motto är att det ska vara både tryggt och prisvänligt att anlita oss!

Elinstallationer Eskilstuna

Mer än elservice

Utöver elarbeten så erbjuder vi även bygg- och allservice. Till exempel trädgårds- och utearbeten, renoveringar och snickeriarbeten. Vi kan även förbättra ventilationen i ditt hus och mycket annat.

Alltid nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är någonting som vi alltid strävar efter. Genom en god kommunikation och lyhördhet ser vi till att jobba för att uppnå det som kunden vill få hjälp med.

Elinstallationer Eskilstuna

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi är en kundvänlig firma som passar för både privatpersoner och företag som behöver hjälp med elinstallationer i Eskilstuna. Det spelar ingen roll om kunderna vill få mycket eller lite mindre hjälp. Både stora såväl som små uppdrag inom el, bygg, renovering och allservice, till rimliga priser, får man hjälp med när man vänder sig till Freddas Bygg & Allservice AB.

Vänd er till oss för att få hjälp med

 • badrumsrenovering
 • köksrenovering
 • tillbyggnad/ombyggnad
 • renovering
 • fönsterbyte
 • golvbyte
 • totalentreprenad
 • uterum
 • trädgårdsarbeten
 • snöröjning
 • ventilation
 • elarbeten.

Detta var några exempel på vad vi erbjuder. Vill du få hjälp med någonting som inte finns i listan så hör av dig i alla fall, så ska vi se vad vi kan göra för dig!

Vi som jobbar här

Fredrik
”Fredda” Andersson

VD & Planerare
072-1773555
fredda@freddasbygg.nu

David
Heino

Oscar
Gustafsson

Elektriker
070-9773585
oscar@freddasbygg.nu

Håkan
Johansson

Grovis & allt-i-allo

Zandra
Forsberg-Andersson

Administration

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Freddas Bygg & Allservice AB

Lötgatan 5, 632 23 Eskilstuna

Växeln, 016-5000052 mån–tor 8-17 & fredagar 8–16

kontakt@freddasbygg.nu

Elinstallationer Eskilstuna

Vi på Freddas Bygg & Allservice AB erbjuder ett stort urval av tjänster och service! Vi är ett tryggt och pålitligt val av firma med en stävan efter 100 procent nöjda kunder. Det perfekta valet bland annat för dig som behöver hjälp med elinstallationer i Eskilstuna med omnejd.

Kontakt

Kontakta oss om du har några frågor

Kontaktformulär
reCAPTCHA